субота, 12 січня 2019 р.

Проект "Професійний розвиток вчителя"

За словами Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, НУШ стане можливою лише тоді, коли ми змінимо саму сутність освітнього процесу. Від багаторічних розмов про компетентнісний підхід, перейдемо до щоденного пошуку видів діяльності, які сприяли б поступові кожного учня та учениці.
Саме з метою підготовки кожного вчителя, який би зумів працювати по-новому, наша школа взяла участь у проекті "Професійний розвиток вчителя".
Як свідчать міжнародні дослідження, особистість педагога чи не найважливіше у сучасній школі. Тому професійний розвиток вчителя є дуже важливим для НУШ. А навчання, яке ми пройшли у рамках проекту, буде спонукати нас і педагогів, яких навчали, самостійно формувати нові процеси, плани і будувати НУШ.
Дякуючи проекту, ми стали компетентними, мали можливість навчатись у Літньому інституті, проводити коученги, бути активними учасниками творчих майстерень, і однозначно проект спонукав нас до самоосвіти.
Вдячні Ірині Сислюк та Мирославі Товкало, за професійний підхід до справи, за цікаво проведені тренінги, за надану можливість відчути себе тренерами.


Немає коментарів:

Дописати коментар